[ad_1]

Δεν είναι καθόλου σπάνιο το γεγονός να περνάτε μία φάση της ζωής σας, όπου να μην είστε τόσο καλός στο ερωτικό παιχνίδι.

Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σας αγχώνει αρκεί να ξέρετε αν όντως αντιμετωπίζετε τετοιο πρόβλημα!

Αυτές είναι οι 5 συνήθειες που δηλώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σεξουαλική σας ζωή:
Δεν σας αρέσει να σας δίνει συμβουλές η σύντροφός σας

Είναι βασικό να συζητάτε με την σύντροφο τι σας αρέσει και ποιες είναι οι προτιμήσεις σας σε αυτόν τον τομέα. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό θέμα έχετε, τόσο το χειρότερο,καθώς κανείς δεν θα το απολαμβάνει πια.

Η προσοχή σας αποσπάται κατά τη διάρκεια της πράξης

Όταν κάνετε σεξ πρέπει «να είστε εκεί» και με το μυαλό και με το σώμα. Αν σκέφτεστε άλλα πράγματα λογικό είναι να μην το απολαμβάνετε ούτε εσείς, αλλά ούτε και εκείνη.

“Παίρνετε” πολλά αλλά “δίνετε” λίγα

Το σεξ είναι ένα παιχνίδι ρόλων.Είναι διαφορετικό να μη σας αρέσει το μια κίνηση της συντρόφου σας και άλλο να μην κάνετε το παραμικρό από εγωισμό.

Δεν καθοδηγείτε την ερωμένη σας

Βρείτε τρόπους να επικοινωνείτε και να καθοδηγείτε την σύντροφό σας σχετικά με αυτά που σας αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο.

Μην κάνετε συγκρίσεις με ταινίες πορνό

Το μεγαλύτερο λάθος στα ζευγάρια.Το πορνό μπορεί να είναι ιδανικό για να ξεκινήσει το παιχνίδι αλλα παράλληλα να σας βάλει στην παγίδα της σύγκρισης.

Σεξ χωρισμού: Είναι μεγάλο λάθος;

Σεξ χωρισμού: Είναι μεγάλο λάθος;


Κακά τα ψέματα, κατά πάσα πιθανότητα χωρίζοντας από μια σχέση έχεις μπει κι εσύ στη… διαδικασία να κάνεις το λεγόμενο «σεξ του χωρισμού».
Μπορεί να σου φαίνεται σαν ιδέα κάτι σχετικά καλό, δηλαδή να κερδίσεις κάτι από μια άσχημη κατάσταση, όπως είναι ένας χωρισμός, όμως τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Έχουμε σχέση αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα σ3ξ – Είναι λάθος;

Τι, ακριβώς, όμως συμβαίνει τελικά;
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η λογική του «ουδέν κακόν αμιγές καλού» δεν ισχύει στην περίπτωση αυτή, αφού το σεξ του χωρισμού είναι τελικά κάτι που μπορεί να γυρίσει εις βάρος σου.

Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν στην απιστία τους άντρες ηλικίας 20-30;

Ο λόγος γι’ αυτό είναι το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί (ψυχολόγοι – σεξολόγοι), τα αισθήματα που έχεις για τον πρώην (;) σου είναι ακόμα νωπά και δεν έχεις μπει στη διαδικασία να τον αφήσεις πίσω σου, συναισθηματικά τουλάχιστον.

undefined

Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το πιο ικανό σεξουαλικό όργανο!

Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει ότι ένας από τους δυο σας θα «πληγωθεί» από μια τέτοια πιθανότητα, του να κάνετε δηλαδή σεξ λίγο μετά τον χωρισμό σας. Το άτομο που κινδυνεύει περισσότερο να του… ραγίσει η καρδιά είναι εκείνο που ΔΕΝ έχει το άνω χέρι στη σχέση και συνήθως εκείνος ή εκείνη που δεν ήθελε τον χωρισμό.

Τι σε κάνει να το θέλεις
Οι ειδικοί έχουν μπει στη διαδικασία να ψάξουν τα αίτια που σε οδηγούν να κάνεις το σεξ του χωρισμού. Βάσει ερευνών και των σχετικών συμπερασμάτων που έχουν προκύψει από αυτές, κάνουμε σεξ του χωρισμού, γιατί αναζητούμε την επαφή και ένα είδος… παρηγοριάς από τον/την μέχρι πρότινος σύντροφό μας.

Τι συμβαίνει όταν ο συντροφός σου δεν έχει…και τόσο όρεξη για σεξ;

Μπορεί, προσωρινά, να λαμβάνουμε την ανακούφιση και την παρηγοριά αυτή, όμως μακροπρόθεσμα μας κάνει κακό. Παράλληλα, εντείνει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να είμαστε ξανά μαζί, οπότε ουσιαστικά ανοίγουμε έναν φαύλο κύκλο.

undefined

Τι να κάνεις
Εφόσον θέλεις να προσπαθήσεις να σώσεις τη σχέση σου ή τουλάχιστον να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε αυτή, βάζοντας τελεία, οι ειδικοί προτείνουν σε καμία περίπτωση να μην βρεθείτε σε οριζόντια (κι όχι μόνο) στάση, αλλά να κλείσετε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και να καθίσετε να συζητήσετε για την ουσία της σχέσης σας και τι ακριβώς πήγε λάθος σε αυτή.

Κόλπα που μπορεί να κάνει το αιδίο που δεν θα πιστεύετε. Αναλυτικά εικόνες!

Από την άλλη, εάν κι εφόσον είστε αρκετά συνειδητοποιημένη και ξέρετε ότι αυτή θα είναι η τελευταία σας φορά, τότε οι ειδικοί λένε ότι μπορείς να τα… δώσεις όλα, βγάζοντας από μέσα σου πολλά και διάφορα απωθημένα που μπορεί να σου είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της σχέσης.

[ad_2]

Source link

Posted in: SEX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *