[ad_1]

Μήπως κάνετε και εσείς με την σύντροφό σας την πιο αγαπημένη στάση των ζευγαριών “κουτάλι”; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε “μάστορες” και να τελειοποιήσετε την στάση που μάλλον ήδη κάνατε! Το σεξ είναι το πιο ζωτικό κομμάτι σε μια σχέση!Αυτοί είναι οι 10 βασικοί κανόνες αν Θέλεις να κάνεις το τέλειο σ3ξ!

Τόσο η τοποθέτηση των δύο εραστών στο κρεβάτι όσο και οι ερωτικές επιλογές που προσφέρει σε σένα και τον σύντροφό σου την καθιστούν από τις πιο αγαπημένες στάσεις στο σεξ, μεταξύ των ζευγαριών.

Πώς θα την κάνεις;

Διαβάστε ακόμα τους 10 κανόνες για να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή και να κάνετε το τέλειο πρωκτικό σεξ!

Η «στάση κουτάλι» δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Ίσα – ίσα που θεωρείται από τις ευκολότερες στάσεις και ιδανική όταν δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να κάνεις πολλά παραπάνω. Εσύ ξαπλώνεις στο ένα στο πλευρό και ο σύντροφός σου παίρνει θέση παράλληλα με το σώμα σου από πίσω, έχοντας το στήθος του αρκετά κοντά στην πλάτη σου.

Καθώς είσαι ξαπλωμένη έχεις αρκετές επιλογές για να κάνεις τη διείσδυση ακόμα καλύτερη (βαθύτερη και απολαυστικότερη) με τρείς βασικούς τρόπους: Μπορείς να κρατήσεις τα πόδια σου σχεδόν ενωμένα και ελαφρώς λυγισμένα ώστε να προτάξεις τα οπίσθιά σου προς τον σύντροφο σου.

Επίσης, μπορείς να κρατήσεις το ένα σου πόδι ίσιο και το άλλο λυγισμένο με την πατούσα σου να ακουμπάει στην γάμπα του «ξαπλωμένου» ποδιού. Τέλος, ο σύντροφός σου μπορεί να κρατάει το ένα σου πόδι ψηλά. Πόνος στη μέση και σ3ξ: Ποια στάση θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις;

Πώς θα την τελειοποιήσεις;
Επειδή πρόκειται για μια στάση που ενισχύει την οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού, οι ειδικοί προτείνουν μερικούς απλούς τρόπους για να τελειοποιήσεις την στάση μαζί με τον καλό σου.

Βρες μια άνετη θέση

Ξάπλωσε κατά προτίμηση στην αριστερή πλευρά, για να αποφύγεις τη συμπίεση της κοίλης φλέβας. Πράγματι, η τελευταία βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του σώματός μας και αποστραγγίζει τα κάτω άκρα: περίνεο, λεκάνη και κοιλιά. Όταν συμπιέζεται, μπορεί να έχεις αισθήματα δυσφορίας (ζάλη, αίσθημα πληγής, κλπ.). Είναι σημαντικό το ζευγάρι να βρει τη θέση στην οποία είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα και οι δυο.

Αν ανησυχείτε γιατί δεν έχετε οργασμό με τον ή την σύντροφο σας σας βρήκαμε ποιοι είναι οι λόγοι!

Σεξ στάση κουτάλι

Επιμήκυνε την επαφή

Οι ειδικοί συστήνουν να επιμηκύνεις την επαφή μεταξύ των κορμιών σας, μιας και με αυτόν τον τρόπο η παραγωγή οξυτοκίνης, της «ορμόνης της αγάπης», αυξάνεται, ενισχύοντας τους συναισθηματικούς δεσμούς του ζευγαριού.

Βάλε όλες τις αισθήσεις σε λειτουργία

Η στάση αυτή ευνοεί τα φιλιά, καθώς και τα χάδια από τον σύντροφό σου σε όλο σου το κορμί. Δώσε του την ευκαιρία να σε… απολαύσει προσπαθώντας να νιώσεις στο έπακρο το άγγιγμά του. Η επιδερμίδα σου, τα μαλλιά σου και όλα τα μέρη του σώματός σου είναι στη διάθεσή του καλού σου για να τα αγγίξει, να τα χαϊδέψει και γιατί όχι να τα μυρίσει.

Σεξ στάση κουτάλι

Συγχρονισμός στις ανάσες

Είναι πολύ σημαντικό να αναπνέετε μαζί. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο εντείνεται η επαφή σας, αλλά και συγχρονίζετε τον ερεθισμό σας, αλλά και την κορύφωσή του. Με τον τρόπο αυτό είναι πολύ πιθανό να φτάσετε σε ταυτόχρονο οργασμό.

Μην σταματάτε να κάνετε σεξ λοιπόν γιατί κάνει καλό στην υγεία σας και στο σώμα σας!

Πηγή: boro.gr

Διαβάστε περισσότερα θέματα sex στο Athensmagazine.gr.

 

[ad_2]

Source link

Posted in: SEX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *