[ad_1]

Έχετε απορίες για το σεξ για το κάθε πόσο συχνά θα κάνετε σεξ ή αν κάποια στιγμή αργότερα θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα σας;! Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε μια έρευνα που αποκαλύπτει κάθε πότε θα πρέπει να κάνετε σεξ ανάλογα με την ηλικία σας! Ακούτε συχνά τους γύρω σας να λένε για τις επιδόσεις τους στο σεξ ή για το πόσο τέλειοι μπορεί να είναι στο κρεβάτι και ποιοι είναι οι κανόνες ή τα μυστικά για το τέλειο σεξ!

Μπορεί να είστε ζευγάρι ή να είστε και single και να αναρωτιέστε για την συχνότητα του σεξ και κάθε πότε θα πρέπει να γίνεται! Ποιος είναι ο “μαγικός αριθμός” που θα καθορίσει την συχνότητα του σεξ; Ο «μαγικός» αριθμός εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής, η υγεία του καθενός, η σεξουαλική συμπεριφορά και η ηλικία.

Μια μελέτη από το Ινστιτούτο Kinsey έδειξε, ότι η ηλικία μπορεί να λειτουργήσει ως «πρόβλεψη» για τη μέση συχνότητα σεξουαλικών συνευρέσεων. Αυτή κυμαίνεται από μία φορά την εβδομάδα έως μία φορά το μήνα.

Συχνότητα σεξ: Τι διαπίστωσαν οι ερευνητές του Ινστιτούτου Kinsey

Τα άτομα μεταξύ 18 και 29 ετών κάνουν το περισσότερο σεξ, με μέσο όρο 112 φορές τον χρόνο, ή περίπου δύο φορές την εβδομάδα.

Τα άτομα ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν 86 φορές το χρόνο, που ισοδυναμεί με 1,6 φορές την εβδομάδα.

Εκείνοι που είναι 40-49 ετών καταφέρνουν να κάνουν σεξ μόνο 69 φορές το χρόνο.

Προφανώς, αυτή η πτώση στην συχνότητα σεξουαλικών συνευρέσεων συμπίπτει με την αύξηση της ηλικίας. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις, οι καθημερινές πιέσεις και οι ασθένειες γίνονται επιβαρύνουν ολοένα και περισσότερο το σώμα και τον νου. Μια μελέτη διαπίστωσε, ότι οι φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν καθώς γερνάμε, επηρεάζουν την συνολική ερωτική εμπειρία.

«Επί της ουσίας, αυτό που προέκυψε από αυτές τις μελέτες είναι ότι, καθώς μεγαλώνουμε, οι πιθανότητες μας να αναπτύξουμε χρόνιες παθήσεις υγείας αυξάνεται. Αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά τη συχνότητα και την ποιότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας», γράφει ο δρ Justin Lehmiller του Ινστιτούτου Kinsey.

Ο γάμος παίζει βασικό ρόλο

Το 34% των παντρεμένων ζευγαριών το κάνουν 2-3 τρεις φορές την εβδομάδα.

Το 45% κάνουν σεξ μερικές φορές το μήνα.

Και το 13% το κάνουν μόνο μερικές φορές το χρόνο.
Οπότε, τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλετε για το πόσο συχνά κάνετε σεξ τώρα, στην ηλικία που είστε;

Προηγούμενη έρευνα έχει δείξει ότι τα παντρεμένα ζευγάρια και εκείνα που έχουν σταθερές σχέσεις είναι πιο ευτυχισμένα όσο περισσότερο σεξ κάνουν. Αλλά αυτό το όφελος μειώθηκε μετά από ένα επίπεδο συχνότητας σεξουαλικής επαφής. Η ευτυχία των ερωτηθέντων στην έρευνα αυξήθηκε με τη συχνότερη σεξουαλική επαφή. Αλλά αυτή η συχνότητα θα μπορούσε να είναι τόσο μικρή, όσο και μόλις μία φορά την εβδομάδα. Όσοι το έκαναν τέσσερις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα δεν ανέφεραν ότι ήταν πιο ευτυχισμένοι από αυτούς που το έκαναν μία φορά την εβδομάδα.

Παρόλο που τα ζευγάρια μπορεί να αρχίσουν να έχουν λιγότερες σεξουαλικές επαφές όσο μεγαλώνουν, οι γυναίκες αναφέρουν ότι η σεξουαλική τους ζωή βελτιώνεται. Μια μελέτη του 2016 έδειξε, ότι αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι οι γυναίκες, όσο μεγαλώνουν, αισθάνονται και πιο άνετες με το σώμα τους. Αυτό τις οδηγεί να εκφράζονται σεξουαλικά με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και να γνωστοποιήσουν τις ανάγκες τους στο σεξ. Δηλαδή, οι γυναίκες εστιάζουν λιγότερο στη συχνότητα του σεξ και περισσότερο στις συναισθηματικές και προσωπικές πτυχές του. Ή ακόμα και στην εφαρμογή των δικών τους σεξουαλικών φαντασιώσεων.

Το σεξ σε οποιαδήποτε ηλικία μπορεί να είναι επωφελές. Ανεξάρτητα από το εάν η συχνότητα σε ένα ζευγάρι είναι κάτω, πάνω ή ακριβώς στον μέσο όρο. Η ηλικία επιτρέπει στους ερωτικούς συντρόφους να εστιάζουν στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα του σεξ που κάνουν. Σε τελική ανάλυση, το συχνό μέτριο σεξ θα μπορούσε να οδηγήσει σε σεξουαλική δυσαρέσκεια σε μια σχέση. Ενώ το υπέροχο σεξ μπορεί να είναι αρκετό για να κρατήσει την… φωτιά αναμμένη.

Εάν είστε παντρεμένοι και θέλετε να κάνετε την γυναίκα σας να παραμιλάει μάθετε πως να διεγείρετε την κλειτορίδα της και να τη στείλετε στον έβδομο ουρανό!

Έρευνα: σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Πολύχρονα ταμπού πλημμυρίζουν το ασυνείδητο των ανθρώ­πων. Καλύτερα κι από νόμους, αυτές οι αναστολές ρυθμίζουν τις σεξουαλικές συμπεριφορές. Οι φαντασιώσεις είναι οι καταλύτες που επιτρέπουν να υπερβείς την τάξη, ανοίγουν τις κλειδαριές τής γυναικείας σεξουαλι­κότητας και συχνά οδηγούν στον οργασμό.

Απόσπασμα από την έρευνα του γαλλικού περιοδικού F Magazine.

Στή διάρκεια μιά ερωτικής επαφής έχετε φαντασιώσεις;

Ναί, συχνά 13%
Ναί, μερικές φορές 48%
Όχι, ποτέ…………………… 43%
Δέν εκφράζουν γνώμη 6%
51% έχουν φαντασιώσεις στη διάρκεια της ερωτικής επαφής γιατί αυτό τους είναι απαραίτητο για να νιώσουν ηδονή.

«Η μόνη φαντασίωση που χρησιμοποιώ καμιά φορά όταν νιώθω πώς πρόκειται να ικανοποιηθώ, είναι ότι φαντάζομαι πώς μέ εξα­ναγκάζουν να ικανοποιηθώ (χωρίς βία) και είναι ένας άλλος άντρας εκεί και με κοιτάζει. Με εξαναγκάζουν αλλά εγώ συμφω­νώ. Είναι μάλλον κάποιος (αυτός που με χαϊδεύει ή αυτός που με κοιτάζει) που με ενθαρρύνει να φτάσω στα απώτατα όρια τής ηδο­νής, για τη δική μου ηδονή κι όχι γιά νά μέ κάνει νά υποφέρω. Δεν νιώθω αυτούς τούς άντρες σάν εχθρούς, αλλά σα φίλους που θα με βοηθήσουν να ελευθερωθώ από κάθε μπλοκάρισμα».

28 ετών, παντρεμένη

«Το φύλο μου είναι ένα ζωντανό σάρκινο λουλούδι που κά­ποιος φιλάει με πάθος.

Ή ένας άντρας με χαϊδεύει με το φύλο του σε στύση και με μουσκεύει. Είναι υπηρέτης μου.

Ονειρεύομαι επίσης προκλητικά φουστάνια, φανταστικά ντεκόρ, υπέροχους κήπους, ρομαντικά ξωκκλήσια, αρχαίους ναούς, μαλακά ρούχα που διευκολύνουν την επαφή με τo σώμα, υπο­χρεωτικές συναντήσεις, αλλά γεμάτες γοητεία τρυφερότητα και γλύκα».

35 ετών, ανύπαντρη

«Άν έχω φαντασίωση είναι πάντα η ίδια: Μετά από μια μεγάλη μου ικανοποίηση με μία γυναίκα, ο άντρας μου της κάνει έρωτα ενώ τα χάδια μου την κάνουν να ικανοποιείται όλο και περισσότε­ρο. Έχω τήν εντύπωση πώς νιώθω το δέρμα της, τη νιώθω να τρέ­μει στα χέρια μου, είναι σάν ένας άλλος εαυτός μου που προσφέ­ρω στον άντρα μου για να ηδονιστώ περισσότερο».

Σεξ φαντασιώσεις

44 ετών, παντρεμένη, με παιδιά

Αυτή η γυναίκα, σημειώνουμε, είναι ένας άλλος εαυτός της και τη χαϊδεύει όπως θα της άρεσε να χαϊδεύουν εκείνη.

«Συχνά έχω τήν ίδια φαντασίωση: το βλέμμα ενός άντρα με πολύ ανοιχτά μάτια που τον τοποθετώ σέ διάφορους χώρους. Όα­ση στην έρημο, όχθη μιάς λίμνης, μικρή ακρογιαλιά μέσα στα βρά­χια με πολύ καθαρό νερό. Το νερό υπάρχει συχνά στις φαντασιώ­σεις μου. Καθώς και πολύ πράσινα δέντρα με μυρωδιά».

38 ετών, παντρεμένη

«Είμαι σ’ ένα νυχτερινό κέντρο, άντρες καί γυναίκες με πολύ σέξυ ντύσιμο χορεύουν και κάνουν έρωτα. Γλυκά χρώματα, μουσι­κή, κινήσεις. Φοράω ρούχα μου με κολακεύουν, μικρό σλίπ, μικρό σουτιέν από μαύρη δαντέλα και γκρενά μπότες. Βλέπω μια φαντα­στική φίλη.

Μ’ αρέσει τό σώμα της, είναι ψηλή σαν και μένα, με καμπύλες, υπέροχα στρογγυλά στήθη που υψώνονται με αυθά­δεια. Δεν είναι βάμπ, είναι μιά γυναίκα που χαίρεται τη ζωή. Καταλαθαινόμαστε θαυμάσια, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δέν αντιστεκόμαστε στην ηδονή να αγγιχτούμε, να χαϊδευτούμε και η επιθυμία έρχεται με κύματα, έντονη, οι κινήσεις μας γίνονται πιο συγκεκριμένες. Εκείνη τη στιγμή, δυο φίλοι πλησιάζουν γελώντας και προσπαθούν να μας χωρίσουν. Τους απωθούμε ευγενικά αλλά σταθερό, να μείνουν αν θέλουν αλλά να σέβονται τους κανόνες του παιχνιδιού. Στέκονται ο καθένας πίσω απ’ την κάθε μια μας. Η φίλη μου κι εγώ βρίσκουμε την ηδονή αυνανίζοντας η μια την άλ­λη και αυτοί τελικά καταφέρνουν να μας κάνουν άγριο έρωτα.

46 ετών, παντρεμένη,

«Φαντάζομαι πως είμαι με έναν σύντροφο σε μια συγκέντρωση πολύ σπουδαίων ανδρών που έχουν έρθει ως θεατές και με κοιτά­ζουν με την επιθυμία να μου κάνουν έρωτα. Μου αρέσει να με κοιτάζουν οι άντρες γιατί έτσι συνειδητοποιώ καλύτερα την πα­ρουσία μου καi ικανοποιούμαι περισσότερο».

38 χρονών, παντρεμένη, παιδιά

«Είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και με τα πόδια ανοιχτά εξαναγκάζο­μαι να προσφερθώ. Έχω ανάγκη να φαντάζομαι τον εαυτό μου για παράδειγμα στο τέλος μιας γιορτής να προσφέρομαι στους συνδαιτημόνες, έχοντας πάρει την οδηγία: “Θα υπακούσεις, είσαι στο έλεος της φαντασίας τους”. Μερικές φορές φαντάζομαι μια γυναίκα, συνένοχό τους, να με ανοίγει περισσότερο για να τους ικανοποιήσω πιο πολύ.

Αυτή η φαντασίωση μου φαίνεται πvς είναι η δικαίωση της πράξης σε σχέση με τα ταμπού της διαπαιδαγώγησης. Η μητέρα μου μου έλεγε “συγκράτηση, επιφυλακτικότητα, να μη δίνεσαι, να κρατιέσαι…’’, έτσι εγώ προσφέρω, αλλά με τη βία».

45 ετών, χωρισμένη

«Για να ενισχύσω την ηδονή μου επικαλούμαι φαντάσματα. Φα­ντάζομαι πως κάνω έρωτα με άντρες που με ταράζουν. Ηθικά, αυ­τό με ενοχλεί ακόμα, έχω την εντύπωση πώς αν ο σύζυγός μου το ήξερε θά απογοητευόταν πολύ, θα είχε την εντύπωση πώς τον απατάω. Για μένα είναι μάλλον βολικό: τον απατάω χωρίς να τον απατάω.

Αυτό το θεωρώ σαν μια φάση της σεξουαλικής μου ζωής, δέχο­μαι την επίδρασή του δεχόμενη τις αντιφάσεις μου. Αλλά η πιό ακριβή μου ευχή είναι μ’ αυτό τον τρόπο να μπορέσω σιγά-σιγά να νιώσω αυτή την ηδονή, με το να σκέφτομαι μόνο τον σύζυγό μου».

Διαβάστε περισσότερα θέματα σεξ στο Athensmagazine.gr.

 

[ad_2]

Source link

Posted in: SEX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *