[ad_1]

Αν κάνετε σεξ συχνά τότε πρέπει να το εκμεταλλευτείτε! Υπάρχουν στάσεις…που “καίνε” στο σεξ! Πώς μπορείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες όταν κάνετε σεξ;

Εάν είσαι φαν του σεξ, που κάτι μας λέει ότι είσαι, διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις για να κάψεις θερμίδες στο σεξ και να κάνεις τον μεταβολισμό σου να δουλέψει στο φουλ!

Ανυψωμένο «ιεραποστολικό»

Την κλασική στάση του «ιεραποστολικού» την ξέρεις πάρα πολύ καλά. Στο ανυψωμένο «ιεραποστολικό» είσαι και πάλι ξαπλωμένη ανάσκελα, κάτω από τον σύντροφό σου, μόνο που αυτή τη φορά κάνεις το εξής: Ανασήκωσε τη λεκάνη σου σφίγγοντας παράλληλα τους κοιλιακούς και τους γλουτούς σου. Στην περίπτωση αυτή, ο σύντροφός σου παίρνει ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια σου, με το πέος του στο ύψος του κόλπου σου. Για ακόμα καλύτερη διείσδυση σε τραβάει από τη λεκάνη προς τη μεριά του. Με τη στάση αυτή, καθώς σφίγγεις το σώμα σου, το αίμα σου κυκλοφορεί καλύτερα, με αποτέλεσμα να «καις» αρκετές θερμίδες.

Στα «τέσσερα»

Άλλη μια κλασική και διαχρονική στάση. Στην περίπτωση που θέλεις να κάψεις θερμίδες στο σεξ εφαρμόζοντας αυτή τη στάση, μπορείς να κάνεις το εξής: Ενώ είσαι στην γνωστή θέση (στηριζόμενη στα γόνατα και τα χέρια σου), ζήτα από τον σύντροφό σου να μείνει ακίνητος. Εκεί αναλαμβάνεις εσύ δράση. Δηλαδή, κάνεις με τα οπίσθιά σου παλινδρομική κίνηση, πηγαίνοντας μπρος-πίσω. Με τον τρόπο αυτό κάνεις μια ωραιότατη αερόβια άσκηση, με την οποία θα κάψεις τις θερμίδες που θέλεις.

Πηγή: boro.gr

3 αλλεργίες στο σ@ξ που δεν περιμένατε ότι υπάρχουν!

Αλλεργία σεξ

Σας ακούγετε περίεργο να υπάρχει αλλεργία στο σεξ και να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν;

Η σεξουαλική επαφή, για παράδειγμα, είναι πιθανό σε ορισμένες περιπτώσεις να ευθύνεται για την εκδήλωση διαφόρων αλλεργικών αντιδράσεων (από ήπια έως και αλλεργικό σοκ).

Υπάρχουν περιπτώσεις που αναφέρονται αλλεργικές αντιδράσεις τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες που αποδίδονται στη χρήση προφυλακτικού. Στις περισσότερες περιπτώσεις για τις αλλεργικές αυτές αντιδράσεις ευθύνεται η αλλεργία στο λάτεξ.

Αλλεργία σεξ

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις ατόμων που δεν είναι αλλεργικοί στο λάτεξ, αλλά σε ορισμένες ουσίες ή πρόσθετα που περιέχουν τα προφυλακτικά (π.χ. επιβραδυντικές ουσίες). Στην περίπτωση που έχετε αλλεργία στο λάτεξ, η λύση είναι τα προφυλακτικά από άλλα υλικά όπως η πολυουρεθάνη, η σιλικόνη ή το βινύλιο. Τα προφυλακτικά αυτά δεν περιέχουν συνήθως λιπαντικές ουσίες, για την αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων, ενώ παρέχουν την ασφάλεια που παρέχουν και τα υπόλοιπα προφυλακτικά.

Ένα άτομο με τροφική αλλεργία μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα στην περίπτωση που φιλήσει τον σύντροφο ή την σύντροφό του ο οποίος έχει προηγουμένως καταναλώσει κάποια τροφή, στην οποία το άτομο έχει αλλεργία. Σε αυτές περιπτώσεις μετά από ένα φιλί μπορεί να εκδηλωθούν κνίδωση, εξανθήματα, φαγούρα στα μάτια, πρήξιμο στα βλέφαρα ή τα χείλη, συριγμό και αναπνευστική δυσχέρεια. Η διαδικασία μέσω της οποίας πυροδοτείται η αλλεργική αντίδραση είναι η εξής: Μέσω του σάλιου του άλλου ατόμου μπορεί να μεταφερθούν στο αλλεργικό άτομο κάποια συστατικά των τροφών που είχε προηγουμένως καταναλώσει ή μικροποσότητες φαρμακευτικών ουσιών από φάρμακα που είχε προηγουμένως λάβει. Οι ουσίες και τα συστατικά είναι υπεύθυνα για την πρόκληση της αλλεργικής αντίδρασης. Αν, π.χ., ο σύντροφός σας πριν σας φιλήσει είχε φάει φιστίκια, και είστε αλλεργικοί στους ξηρούς καρπούς μπορεί να εκδηλώσετε αλλεργική αντίδραση.

Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις γυναικών των οποίων ο οργανισμός αντιλαμβάνεται το σπέρμα ως αλλεργιογόνο με αποτέλεσμα να εκδηλώνει αλλεργική αντίδραση με συμπτώματα τα οποία συνήθως περιορίζονται κυρίως στα γεννητικά όργανα της γυναίκας και περιλαμβάνουν οίδημα, ερεθισμό, κνησμό. Η αλλεργία στο σπέρμα είναι ουσιαστικά μια αλλεργική αντίδραση στις πρωτεΐνες που βρίσκονται στο ανδρικό σπέρμα. Τα συμπτώματα εκδηλώνονται λίγο μετά την επαφή. Μερικές φορές μπορεί να εμφανιστεί και κνίδωση σε όλο το σώμα της γυναίκας και πιο σπάνια μπορεί να εκδηλωθεί και αλλεργικό shock. Η χρήση προφυλακτικού μπορεί να προστατεύσει τη γυναίκα από την εκδήλωση των συμπτωμάτων. Η συγκεκριμένη αλλεργία είναι σπάνια, αν και η συστολή που προκαλεί η αναφορά αυτού προβλήματος, είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του καθώς είναι πιθανό πολλά περιστατικά να μην αναφέρονται.

[ad_2]

Source link

Posted in: SEX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *