[ad_1]

Δεν θα είναι μόνο ο άντρας ο τέλειος κυρίαρχος στο σεξ και στο κρεβάτι σας! Ήρθε η ώρα να αναδειχθείς σε βασίλισσα στο κρεβάτι και σου βρήκαμε ποια είναι η στάση που θα σε αναδείξει! Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για την υγιή σχέση ενός ζευγαριού!

Επιχείρηση «Οργασμός»

Σίγουρα, προτεραιότητα έχει το να το ευχαριστηθείς, όμως εφόσον συμβεί αυτό, κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει κι ο οργασμός, γνωστός για τους μυημένους και ως «Το Ιερό Δισκοπότηρο» του έρωτα!

Σημασία, λοιπόν, έχει αυτό καθαυτός ο οργασμός και όχι ο τρόπος ή η τεχνική που θα χρησιμοποιήσει ο καλός σου για να σε κάνει να κορυφώσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να είναι το κλασικό σεξ, δηλαδή το σεξ με διείσδυση, αλλά και άλλο είδος σεξ, όπως για παράδειγμα το στοματικό.

Ο λόγος για τον οποίο αναφερόμαστε στο στοματικό σεξ είναι διότι σε αυτό το κείμενο θα αναφερθούμε σε αυτό το είδος της ερωτικής επαφής, παρουσιάζοντάς σου, όμως, μια νέα και ξεχωριστή στάση που θα σε κάνει κυριολεκτικά να νιώσεις σαν… βασίλισσα!

Τι να κάνεις;
Η συγκεκριμένη στάση λέγεται queening και είναι πολύ απλή τόσο στην σύλληψή της όσο και στην εκτέλεσή της. Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή της στάσης «καβαλάρισσα», μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να καθίσεις στο στόμα του συντρόφου σου, για να σου χαρίσει την απόλαυση βάζοντας σε πλήρη λειτουργία το στόμα του και τα μέρη που απαρτίζουν τη στοματική κοιλότητα (βλ. γλώσσα, χείλη, κλπ.).

Βασίλισσα στο κρεβάτι

Η ιδανική γωνία
Θυμήσου μόνο ότι ο σύντροφός σου θα πρέπει να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και αν είναι εφικτό να ακουμπάει το κεφάλι του σε ένα μαξιλάρι.

Αυτό βοηθάει και τους δυο σας, γιατί έτσι και ο αυχένας του δεν κουράζεται, αλλά και το άνοιγμα του κόλπου σου έρχεται σε άμεση επαφή με τη γλώσσα του, δημιουργώντας με τη γωνία του κεφαλιού του τις ιδανικές συνθήκες για να «τελειώσεις», όπως ποτέ ξανά.

Πηγή: boro.gr

Θυμηθείτε όμως πως πρέπει να διεγείρετε την κλειτορίδα της γυναίκας και να φτάνει στην κορύφωση!

Τι ρόλο παίζει το βάθος του κόλπου στο σεξ!

Γνωρίζατε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το βάθος του κόλπου στο σεξ; Είμαστε εδώ για τις απαραίτητες συμβουλές!

Η συγκεκριμένη απασχολεί αρκετές γυναίκες, όμως λίγες είναι αυτές που βρίσκουν το θάρρος να ρωτήσουν το γυναικολόγο τους ή κάποιον άλλο γιατρό.

Μπορεί λοιπόν να αλλάξει μόνιμα το σχήμα ή το μέγεθος του κόλπου αν η γυναίκα κάνει πολύ σεξ; Και αν ο σύντροφος είναι αρκετά… προικισμένος, υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθούν μόνιμες μεταβολές;

Βάθος κόλπου

Σύμφωνα με τη γυναικολόγο και μαιευτήρα Λόρεν Στράιχερ από το Πανεπιστήμιο Νορθγουέστερν των ΗΠΑ, το γυναικείο σώμα είναι ειδικά «σχεδιασμένο» ώστε ο κόλπος να έχει μεγάλη ελαστικότητα και να προσαρμόζεται όχι μόνο στο ανδρικό μόριο αλλά ακόμη και σε ένα ολόκληρο μωρό.

Κατά την ερωτική διέγερση, παρατηρούνται σημαντικές μεταβολές στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η αυξημένη ροή αίματος στην περιοχή επιτρέπει τη λίπανση των τοιχωμάτων του κόλπου. Όταν τα τοιχώματα χαλαρώνουν, δημιουργείται περισσότερος χώρος ώστε να «φιλοξενηθεί» το ανδρικό μόριο, ασχέτως πόσο μεγάλο είναι. Η επίδραση αυτή διαρκεί από μερικά λεπτά έως και δύο ώρες μετά τη σεξουαλική επαφή.

Εάν η γυναίκα αισθάνεται «χαλάρωση» στη συγκεκριμένη περιοχή, το πρόβλημα εντοπίζεται πιθανώς στους μύες που περιβάλλουν τα γεννητικά όργανα (μύες της πυελικής χώρας). Οι ασκήσεις Kegel βοηθούν στη σύσφιξη της συγκεκριμένης μυϊκής ομάδας, διευκολύνοντας τον οργασμό και προλαμβάνοντας ταυτόχρονα την ακράτεια.

Διαβάστε περισσότερα θέματα σεξ στο Athensmagazine.gr.

 

[ad_2]

Source link

Posted in: SEX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *